PACHET AMETIST – DAY TIME

Fie ca iti doresti o metoda de slabire eficienta, tonifierea musculara a picioarelor, bratelor, a feselor, un abdomen plat, sau tratarea durerilor de spate, fie ca doar vrei sa incerci cat de intens este un antrenament EMS XBody, la Pure Shapes ti-am pregatit pachete si tarife cat mai variate care sa raspunda nevoilor si dorintelor tale in materie de fitness si remodelare corporala.
Alege oferta Day Time de luni pana vineri intre orele 10:00 si 17:00 si castigi garantat o reducere de 20%.

8 sedinte + 2 CADOU

399ron
  • 39.90 ron/sedinta

Suntem aici sa te ajutam. Programeaza-te chiar acum!
Adauga echipament de antrenament personalizat la 149 ron


Fie ca iti doresti o metoda de slabire eficienta, tonifierea musculara a picioarelor, bratelor, a feselor, un abdomen plat, sau tratarea durerilor de spate, fie ca doar vrei sa incerci cat de intens este un antrenament EMS XBody, la Pure Shapes ti-am pregatit pachete si preturi XBody care sa raspunda nevoilor si dorintelor tale in materie de fitness si remodelare corporala.

  • Va rugam sa NU intarziati la sedinte, altfel, (in functie de celelalte programari) riscati sa pierdeti sedinta din abonament!

  • Anularea unei programari se va face telefonic sau online cu 24h inainte, altfel sedinta se va considera efectuata.

  • Abonamentele nu sunt transmisibile.

  • Abonamentele cu sedinte nelimitate se refera la zile consecutive.

  • Ai dreptul la maxim  2 zile de pauza intre antrenamente pentru a putea beneficia de garantie, iar in cazul in care aceasta conditie este indeplinita, ai termen de 30 de zile pentru a primi banii inapoi.

Alaturi de antrenorii si terapeutii Pure Shapes iti vei atinge obiectivele de fitness, iti vei regasi starea de bine si pofta de viata.

Tehnologia EMS (electrostimulare musculara)  XBody te ajuta sa economisesti timp si sa obtii rezultate dorite.