mobile logo

Descoperă aplicația Pure ShapesO Nouă Dimensiune a Antrenamentelor XBody

Bine ai venit la Pure Shapes, aplicația care aduce laolaltă cele mai avansate tehnologii digitale și antrenamentele XBody, pentru a-ți oferi o experiență de fitness unică.

Despre XBody la Pure Shapes

 1. Inovație în Fitness:  Experimentează viitorul antrenamentelor cu tehnologia XBody. Cu ajutorul unor echipamente avansate, impulsurile electrice stimulează simultan multiple grupuri musculare, oferind o intensitate sporită și rezultate eficiente într-un timp redus.
 2. Antrenamente Personalizate: Fiecare ședință XBody este concepută de un antrenor personal și este adaptată nevoilor tale individuale. De la începători la sportivi avansați, aceste antrenamente pot fi personalizate pentru a se potrivi nivelului tău de fitness și obiectivelor personale, asigurându-ți o experiență adaptată.
 3. Eficiență și Timp Redus: Cu antrenamentele XBody, eficiența primează. Obține rezultate semnificative într-un interval de timp redus, grație activării simultane a mai multor grupe musculare. Ideal pentru cei cu un program aglomerat, XBody aduce un plus de eficiență în fiecare antrenament.

Cum Funcționează?

 1. Descarcă Aplicația: Pure Shapes este acum disponibilă pentru descărcare gratuită pe toate dispozitivele tale.
 2. Crează-ți Contul: Înregistrează-te și personalizează-ți experiența de antrenament în funcție de obiectivele tale.
 3. Achiziționează Abonamentul: După ce îți creezi contul, explorează opțiunile noastre de abonament pentru a începe călătoria ta de fitness. Alege planul care ți se potrivește și bucură-te de beneficiile complete ale antrenamentelor XBody.
 4. Programează-ți Ședințele: Odată cu abonamentul activat, ai acum acces la programările online. Alege momentele care se potrivesc programului tău și rezervă-ți ședințele pentru a-ți menține disciplina și a atinge obiectivele propuse.
 5. Explorează și Antrenează-te: Descoperă antrenamentele personalizate oferite de Pure Shapes și începe-ți călătoria către un stil de viață mai sănătos.

Cu ce te ajută aplicația?

 • Achiziționezi abonamente online direct din confortul canapelei tale.
 • Te programezi sau anulezi la orice oră din zi și din noapte, în funcție de locurile disponibile.
 • Verifici istoricul antrenamentelor și al abonamentelor.
 • Primești notificări înainte de fiecare programare.
 • Monitorizezi evoluția măsuratorilor.
 • Recomanzi apropiaților și primești ședințe cadou.

Descoperă o Nouă Perspectivă a Stilului de Viață Sănătos cu Pure Shapes XBody.

Indiferent dacă ești deja un pasionat de fitness sau ești în căutarea unui început nou și sănătos, aplicația noastră este aici pentru a-ți oferi o experiență captivantă în călătoria către un stil de viață echilibrat.
Gata să faci schimbări benefice pentru corpul tău și să atingi obiectivele tale de sănătate? Descarcă Pure Shapes XBody acum și pornește într-o călătorie care te va îndruma spre un corp mai puternic și un stil de viață sănătos.

Descarcă gratuit din magazinul Google

Descarcă gratuit din magazinul Apple