mobile logo

Termeni si conditii

1. Interpretare

1.1. Definitii

1.1.1. Termenii “PureShapes.ro”, “site-ul”, “PureShapes SRL”, “noi”, “compania”, reprezinta firma PureShapes SRL si serviciile oferite intr-unul dintre studiourile sale si are ca adresa pentru sediul social Bd. Unirii, nr. 57, bl. E4, sc. 4, et. 1, ap. 92, sec. 3, Bucuresti.
1.1.2. Prin termenul “membru” intelegem orice persoana fizica care s-a inscris pe website-ul www.PureShapes.ro sau care a achizitionat orice fel de serviciu al companiei si este acceptat de companie.
1.1.3. “Studio” reprezinta oricare dintre locatiile Pure Shapes in care membrul isi alege sa isi execute sedintele de antrenament.
1.1.4. “Termeni si conditii” sunt folositi pentru a desemna conditiile date de catre companie.
1.1.5. Prin termenul “Pachet” intelegem orice abonament vandut de companie indiferent de continutul acestuia.

1.2. Compania isi rezerva dreptul de a modifica si revoca Termenii si conditiile ori de cate ori considera ca este necesar pentru reglementarea afacerilor studioului și a comportamentului membrilor. Accesul sau utilizarea website-ului cat si achizitionarea oricarui pachet sau serviciu, va insemna ca sunteti de acord cu orice modificare.

1.3. Termenii si conditiile vor fi guvernate de legile Romaniei si vor fi supuse jurisdictiei exclusive a instantelor romane.

1.4. Daca accesati si utilizati acest website, inseamna ca acceptati si sunteti de acord sa respectati acesti termeni. Daca nu acceptati Termenii, nu utilizati website-ul.

2. Membru

2.1. Sub rezerva acestor termeni si conditii, atunci cand o persoana a completat formularul de inregistrare, aceasta va deveni un membru al studioului.

2.2. Toate serviciile achizitionate de la Pure Shapes trebuie sa fie precedate de reclamant recunoscand, prin acceptarea acestor termeni, ca nu are limitari fizice care sa ii impiedice sa participe.

2.3. Acceptarea unei persoane in calitate de membru estein deplina discretie a Companiei.

2.4. Compania isi rezerva dreptul de a expedia din Studio, de a suspenda pentru o anumita perioada sau de a refuza sa reinnoiasca calitatea de membru al unui membru al carui comportament este sau ar putea, in opinia rezonabila a Companiei, săa dauneze caracterului Studioului sau o incalcare a Termenilor si conditiilor. Orice Membru expulzat astfel va inceta imediat sa fie membru al Studioului si nu va avea dreptul la nicio restituire pentru nici o perioada in care statutul sau de membru este suspendat.

2.5. Toti solicitantii trebuie sa aiba varsta de peste 16 ani, iar daca sunt minori, acestia trebuie sa aiba acordul parintilor in scris si semnat de catre acestia.

3. Programul de lucru

3.1. Programul de lucru poate varia de la un timp la altul, iar compania isi rezerva dreptul catre orice modificare survenita acestuia.

4. Termenii de plata

4.1. Detalii despre pachetele de antrenamente si preturile pachetelor Pure Shapes sunt disponibile la www.PureShapes.ro si vor fi preturi determinate de companie in mod obisnuit.

4.2. Toate cardurile de credit si de debit vor fi procesate in moneda romaneasca in momentul platii. Pure Shapes nu este raspunzator de niciun fel de taxe, tarife, cursuri de schimb sau taxe suplimentare percepute de institutiile financiare individuale sau de companiile cartii de credit sau de debit.

4.3. Un Membru nu poate participa la nici o sedinta de antrenament la Studio fara sa faca rezervare si sa plateasca pentru acea sedinta.

4.4. Platile pentru pachete sau sedinte in orice suma sunt nerambursabile. Exceptie sunt cazurile in care clientul afla dupa inceperea abonamentului ca sufera de una din afectiunile urmatoare: epilepsie, tuberculoza, stimulator cardiac, boli tumorale, leucemie, hemofilie grava sau sangerari, hernie abdominala, tromboza, diabet, boli de neurologie(scleroza, Parkinson, s.a.), boli infectioase( TBC, Hepatita, s.a), insuficiente cardivasculare, artrita, pe perioada sarcinii, si dovedeste prin adeverinte medicale. In acest caz, sedintele deja efectuate se vor calcula fiecare la pretul initial al unei sedinte unice de 100 ron, si se va restitui diferenta pana la suma achitata pentru Pachet, daca este cazul.

4.5. In cazul platii online, Membru isi da acordul cu privire la toate cele mentionate in aceasta pagina.

5. Politica de anulare a programarilor

5.1. Un membru poate anula sau reprograma clasele pentru el insusi prin intermediul e-mail-ului la adresa de email contact@PureShapes.ro, prin telefon la numarul 0728 028 828 sau personal direct in aplicatia mobila GMA.

5.2. Sedintele vor fi anulate cu minim 6 ore inainte. In caz contrar sedinta se va considera efectuata si va fi exclusa din abonament. In cazul neprezentarii neanuntat, sedinta se considera efectuata si este exclusa din abonament.

5.3. Antrenamentele se programeaza in baza sistemului “primul venit primul servit”.

5.4. In urma unei programari efectuate, membrul intelege si este de accord cu faptul ca trebuie sa ajunga cu 10 minute mai devreme fata de ora la care este programat pentru a avea timp sa se echipeze, ca nu trebuie sa intarzie la antrenament si ca, in cazul intarzierii cu mai mult de 5 minute fata de ora programarii, in functie de celelalte programari, sedinta poate fi considerat efectuata.

6. Fitness si sanatate

6.1. Prin acceptarea acestor Termeni și conditii, membrii confirma ca nu au probleme de sanatate serioase de genul nereguli cardiace, leziuni ale tendonului sau ligamentelor, stari de ameteli, astm, diabet, epilepsie. Daca exista indoieli, deputatul trebuie sa se adreseze medicului sau.

6.2. Este responsabilitatea exclusiva a membrului sa notifice studioul inainte de a participa la orice antrenament a oricaror circumstante care afecteaza sanatatea lor care ar fi putut sa apara sau sa se inrautateasca de la ultima lor sesiune din Studio.

6.3. Compania isi rezerva dreptul de a refuza accesul orcarui membru, in cazul in care, la discretia sa absoluta, considera ca sanatatea persoanei in cauza poate fi pusa in pericol prin utilizarea facilitatilor companiei.

6.4. Membrii trebuie sa respecte instructiunile instructorului in orice moment.

7. Limitare a raspunderii

7.1. Societatea nu poate fi trasa la raspundere pentru niciun antrenament, instructor si / sau echipament care nu sunt disponibile din orice motiv. Compania isi rezerva dreptul de a aduce modificari antrenamentelor, instructorilor si / sau echipamentului, precum si acelor facilitati auxiliare (de ex. dusuri), furnizate membrilor, fara notificare

7.2. Este responsabilitatea deputatului sa se asigure ca este capabil sa faca o rutina de exercitii oferite de orice program pe care il urmeaza. Sfaturile oferite de instructorii nostri nu reprezinta in niciun moment consultanta medicala in locul indrumării furnizate de un medic.

7.3. Compania nu isi asuma raspunderea pentru pierderea sau deteriorarea proprietatii membrilor sau pentru vatamarea membrilor in incinta studioului ori in afara acestuia, cu exceptia cazului in care aceasta pierdere, dauna sau vatamare este, prin lege, incapabila de excludere.

7.4. Avand in vedere participarea lor la activitatile si programele Societatii si utilizarea facilitatilor si echipamentelor detinute si / sau sub controlul Companiei, Membru respinge si elibereaza Societatea de orice responsabilitate sau raspundere pentru leziuni sau daune care rezulta din participarea lor la oricare dintre activitatile Societatii sau utilizarea echipamentelor sau facilitatilor Societatii, cu exceptia cazurilor de deces sau vatamare corporala cauzate de actul sau omisiunea neglijabila a Companiei.

8. GDPR (General Data Protection Regulation)

8.1. Prin acceptarea acestor termeni si conditii, clientul persoana fizica sau persoana juridica, isi exprima acordul ca PureShapes SRL sa stocheze si sa foloseasca datele cu caracter personal ale clientului sau ale reprezentantului clientului, fie ca sunt aflate la data semnarii declaratiei de consimtamant fie ca sunt aflate in desfasurarea activitatii in cadrul companiei.

8.2. Clientul persoana fizica sau persoana juridica are dreptul ca, oricand, sa ceara rectificarea, stergerea sau restrictionarea accesului la datele cu caracter personal puse la dispozitia companiei.

8.3. Datele cu caracter personal la care se refera articolele 8.2. – 8.3. sunt: nume/denumire, prenume, numar de telefon, data nasterii, adresa de email, stare de sanatate, adresa de domiciliu/sediu, resedinta, ocupatie.

9. Obiecte personale

9.1. Compania nu isi asuma raspunderea pentru nicio pierdere sau deteriorare a bunurilor personale aduse de catre membrii in cadrul sediilor companiei[/vc_column_text]