mobile logo

Pret XBody

╚Öedin╚Ťe cadou, reduceri, promo╚Ťii
Fie ca iti doresti o metoda de slabire eficienta, tonifierea musculara a picioarelor, bratelor, a feselor, un abdomen plat, sau tratarea durerilor de spate, fie ca doar vrei sa incerci cat de intens este un antrenament EMS XBody, la Pure Shapes ti-am pregatit pachete si tarife cat mai variate care sa raspunda nevoilor si dorintelor tale in materie de fitness si remodelare corporala.

Pachet Smarald
659 ron/ full time
527 ron /day time
12 sedinte
Pachet Ametist
499 ron/ full time
399 ron /day time
8 sedinte
Pachet Quartz
279 ron/ full time
223 ron /day time
4 sedinte

Toate pachetele includ antrenor personal, echipament de antrenament, produse de igiena personala, prosoape si fisa de evaluare

*Oferta Day Time este valabila de luni pana vineri intre orele 10:00 – 16:00 si sambata la orice ora.

La Pure Shapes v-am pregatit pachete si tarife foarte variate care sa răspunda nevoilor pe care le aveti in mai multe moduri.

Vrei sa mergi la XBody in Bucuresti si nu stii ce pret e corect?

Daca ati incercat pana acum zeci de diete si ati facut colectie de abonamente la sala, va putem ajuta cu o metoda de slabire care sa fie cu adevarat eficienta.

Asa ca te-ai hotarat sa incerci ceva nou. Dar cum alegem o sala cu performanta in obtinerea rezultatelor care sa ofere un pret corect?

Cand alegi Pure Shapes, alegi siguranta si incredere, deoarece noi oferim rezultate si cele mai mici preturi din piata

Asa ca daca sunteti in general o persoana activa si cautati sa va tonifiati musculatura picioarelor, a bratelor, a feselor sau visati la un abdomen mai plat, suntem gata sa va sustinem in indeplinirea acestui plan.

Antrenorii nostri sunt si kinetoterapeuti, asa ca va putem ajuta si in cazul durerilor de spate. Si nu in ultimul rand, noi va putem sustine si daca vreti doar sa simtiti pe propria piele cat de intens este un antrenament XBody.

Beneficiile extra pentru pachete PureShapes

Fiecare pachet ales include antrenor personal, echipament individual, produse de igiena personala, prosoape si fisa de evaluare.

Important de retinut

Va rugam sa nu intarziati la sedinte, altfel riscati sa pierdeti sedinta. Anularea unei programari se va face telefonic sau online cu 24 de ore inainte.

Abonamentele si premiile castigate sunt nominale si nu sunt transmisibile.

Esti pregatit pentru schimbare?

Suntem aici sa te ajutam. Alege o sedinta de proba sau abonamentul dorit si programeaza-te chiar acum!

  Adaug echipament de antrenament personalizat(tricou si pantalon bumbac) la 149 ron

  EMS XBody

  Fie ca iti doresti o metoda de slabire eficienta, tonifierea musculara a picioarelor, bratelor, a feselor, un abdomen plat, sau tratarea durerilor de spate, fie ca doar vrei sa incerci cat de intens este un antrenament EMS XBody, la Pure Shapes ti-am pregatit pachete si preturi XBody care sa raspunda nevoilor si dorintelor tale in materie de fitness si remodelare corporala.

  Antenție

  Va rugam sa NU intarziați la sedinte, altfel, (în funcție de celelalte programari) riscati sa pierdeti sedinta din abonament!

  Anularea unei programari se va face telefonic sau online cu 24h inainte, altfel sedinta se va considera efectuata.

  Abonamentele nu sunt transmisibile.

  Premiile castigate la competitiile sportive sunt nominale si nu sunt transmisibile.

  Rezultate

  Alaturi de antrenorii si terapeuții Pure Shapes îti vei atinge obiectivele de fitness, iți vei regasi starea de bine si pofta de viata.

  Tehnologia EMS (electrostimulare musculara) XBody te ajuta sa economisesști timp si sa obtii rezultatele dorite.