mobile logo

Suntem aici

0728028828Str. Baba Novac, nr. 9i, et. 1, camera 1

Pure Shapes XBody Dristor – Sector 3

Colorat, energic si plin de lumina! Asa arata cel de-al doilea centru Pure Shapes XBody, pe str. Baba Novac! Oricat de obosit, apatic sau fara chef ai fi, toate acestea dispar la primul contact cu veselia decorului care te intampina.

Am mizat aici pe rosu, care trezeste toate simturile, iar combinatia cu albul preponderant, echilibreaza cromatica. Desigur, toate aceste detalii au ca rol principal acela de a-ti induce tie o stare echilibrata, in primul rand.

Apoi incepem exercitiile, in fata unei oglinzi imense, ce creeaza impresia de si mai mult spatiu. Dar atentie! Gratie ei, antrenorii te vor vedea din toate unghiurile si isi vor da seama imediat daca nu faci miscarile corect.

Antrenamentul este unul personalizat si individual, asadar orice plan de antrenament este construit pentru atingerea obiectivelor tale personale.

Situat la etajul 1 al complexului, centrul XBody Dristor te asteapta cu doua grupuri sanitare, decorate in acelasi stil colorat si vesel. Desigur, exista o cabina de dus, prosoape si produse de igiena personala, astfel incat sa nu fie nevoie sa aduci nimic cu tine si sa iti continui activitatile zilnice, dupa antrenament.

Gasesti totul la noi – in centrul XBody Sector 3, Dristor!

Personalizat, rapid si eficient! Te asteptam la noul centru de XBody la Dristor (str. Baba Novac)!