mobile logo

Parteneriat Art Implant

Esti pacient Art Implant?

Primesti gratuit 2 sedinte de sport XBody.

Completeaza formularul acum!


  Nu stii daca XBody te poate ajuta? Iata 3 motive pentru care ar trebui sa apelezi la antrenamentele de remodelare corporala:

  • Electrostimularea musculara este implementata de peste 50 de ani in care deja s-au demonstrat numeroase beneficii ale acestui proces asupra corpului uman. Mai mult decat atat, tehnologia EMS este folosita in multe alte domenii, precum recuperarea medicala si sport. Sportivii de performanta pot apeleaza la EMS pentru imbunatatiri la conditiei fizice, iar medicii fizioterapeuti pot recomanda EMS pentru recuperarea muschilor in urma anumitor afectiuni sau accidentari;
  • Aceste aparate de remodelare corporala te pot ajuta in foarte multe feluri, de la tonifierea corpului pana la eliminarea stratului de grasime, imbunatatirea masei musculare si a rezistentei acesteia, adresarea posturii incorecte, redefinirea coapselor, reducerea nivelului de celulita, dezvoltarea muschilor si miscarilor aferente, re-echilibrarea arhitecturii musculare si nu numai;
  • Nu in ultimul rand, sesiunile de remodelare corporala sunt realizate in mod personalizat – mai exact, fiecare antrenament va fi conceput conform anatomiei, dar mai ales rezultatelor pe care doresti sa le obtii. Vei lucra alaturi de un antrenor personal care iti va spune ce si cum la capitolul electrostimulare corporala si antrenamente XBody realizate in mod eficient.

  Acestea sunt doar 3 dintre motivele pentru care ar trebui sa incerci antrenamentele de fitness cu electrostimulare musculara chiar astazi! Nu mai sta pe ganduri si beneficiaza de reducerea de 70% la prima sedinta acum!

  Nehotarat? Vezi si parerea celor care au incercat deja antrenamentele Pure Shapes

  Nu te-am convins inca? Vezi in clipul de mai jos si mai multe recenzii !

  ESTI PREGATIT PENTRU SCHIMBARE?

  Suntem aici sa te ajutam. Alege sedinta de proba si convinge-te cu ochii tai!

  Pure Shapes UniriiBulevardul Unirii, Nr. 57, Bl. E4, Sc. 4, Etj. 1, Ap. 92, interfon 092, Sector 3, Bucuresti

  Vezi pozele locației

  Pure Shapes Baba NovacStrada Baba Novac, Nr. 9 i, Etj. 1, Camera 1, Sector 3, Bucuresti

  Vezi pozele locației

  Pure Shapes BerceniSos. Olteniței, nr. 172-178, bl. 13, parter, ap. 3 , interfon 3, sector 4, Bucuresti

  Vezi pozele locației

  Completeaza formularul!


   Disclaimer: *Rezultatele sunt diferite pentru fiecare persoana in parte. Acestea difera in functie de organismul fiecaruia si de felul in care, fiecare, isi petrece timpul in afara antrenamentelor.