Electrostimulare musculara

Aceasta tehnica este utilizata cu efecte benefice si este recunoscuta in medicina generala, reabilitarea post traumatica,  insa si pentru remodelarea corporala, slabire eficienta sau obtinerea unui abdomen plat.

Aparatul XBody transmite un impuls vestelor prin care contracta muschii, iar apoi emite vibratii relaxante.

Tehnologia EMS (electrostimulare musculara), a fost testata si acum este utilizata inclusiv de catre sportivii de perfomanta, in timpul antrenamentelor, pentru imbunatatirea rezultatelor sportive .

Antrenamentul EMS cu XBody dureaza doar 20 de minute(echivaland cu 2h de fitness intens la sala), timp in care iti poti lucra toate cele noua mari grupe de muschi, putand sa setezi aparatul cu o intensitate mai mare pe zonele problematice.

Electrozii sunt plasati pe fiecare grupa de muschi, astfel iti vei lucra intreg corpul garantat. Acest antrenament prin electrostimulare, este ideal pentru tonificarea musculara, tonificarea picioarelor si a feselor, sau obtinerea unui abdomen plat.

Pentru femei, antrenamentul fitness EMS cu aparatul XBody ajuta la refacerea musculaturii postnatal, scaderea in centimetri si a greutatii, tonificarea musculaturii, si eliminarea celulitei.

Pentru barbati, ajuta la imbunatatirea performantelor in timpul antrenamentelor, ii face mai puternici si mai rezistenti.  Cu tehnologia EMS(electrostimulare musculara) si aparatul XBody, exercitiile pentru abdomen, spate, brate si picioare devin mult mai intense.

Antrenamentele XBody si interactiunea cu echipa de antrenori si terapeuti sunt in armonie cu principiile Pure Shapes prin care urmarim sa oferim o calitate cat mai inalta a serviciilor si o experienta premium fiecarui client.

De aceea in cadrul pachetelor oferite punem la dispozitie clientilor un antrenor personal, consultanta nutritionala, produse cosmetice premium, prosoape si echipament de antrenament.

Personalul nostru este instruit si calificat iar programele de antrenament prin electrostimulare musculara XBody, sunt personalizate in functie de obiectivele si situatia fiecarui client.

Pentru antrenamentul EMS, se recomanda utilizarea aparatului sub indrumarea terapeutului

La Pure Shapes antrenamentul fitness EMS se desfasoara doar sub indrumarea antrenorului personal pentru a evita: suprasolicitarea musculara, transmiterea unor afectiuni cutanate, infarct miocardic, soc.

Antrenamentele fitness EMS nu sunt recomandate pentru persoane cu stimulator cardiac sau alt dispozitiv electronic in organism, femei insarcinate, persoane care sufera de boli cardiace grave, persoane care sufera de tulburari psihice grave, varice in stadiu foarte avansat, epilepsie, tumori osoase, osteoporoza, insuficienta renala.

“ The fight is won or lost far away from witnesses – behind the lines, in the gym, and out there on the road, long before I dance under those lights. ”

MUHAMMAD ALI

Primesti 50% reducere la prima sedinta daca te abonezi la Newsletter