Electrostimulare musculara

xbody

Cand am deschis primul centru XBody – Pure Shapes – tehnologia abia patrundea in Romania. Ne putem numi pioneri, din acest punct de vedere. Intre timp, gratie rezultatelor excelente, atat din punct de vedere estetic cat si medical, fenomenul a luat amploare iar numarul celor care ne-au calcat pragul a crescut considerabil.

Primele informatii despre folosirea tehnologiei XBody dateaza din 1960, de la jocurile olimpice din SUA, desi primul dispozitiv EMS pe întreg corpul a apărut pe piață în 2003. Acest lucru a fost dezvoltat în continuare, astfel încât în ziua de azi se folosește un sistem complex de veste și curele electrod, așa cum mulți dintre voi il stiti.

XBody-ul este o solutie eficienta pentru slabire, tonifiere, tratarea durerilor de spate dar si pentru prevenirea afectiunilor cardiace.

Pentru femei, antrenamentul fitness EMS cu aparatul XBody ajuta la refacerea musculaturii postnatal, scaderea in centimetri si a greutatii, tonificarea musculaturii, si eliminarea celulitei.

Pentru barbati, ajuta la imbunatatirea performantelor in timpul antrenamentelor, ii face mai puternici si mai rezistenti.  Cu tehnologia EMS(electrostimulare musculara) si aparatul XBody, exercitiile pentru abdomen, spate, brate si picioare devin mult mai intense.*

Cum se desfasoara o sedinta de XBody la Pure Shapes? Daca esti la prima vizita, incepem cu un chestionar, pentru a te cunoaste mai bine si pentru a aprecia corect exercitiile ce urmeaza a fi propuse. Daca ai probleme de sanatate, te invitam sa ne aduci ultimele analize sau radiografii, astfel incat terapeutii nostri sa iti creeze cel mai potrivit program de antrenament. Urmeaza masuratorile, imbracarea echipamentului special – un costum de bumbac, pe care vi-l oferim noi, la fiecare antrenament – si a costumului XBody. Conectam costumul la aparatul XBody si setam intensitatea impulsurilor in functie de rezistenta fiecaruia. Electrozii sunt plasati pe fiecare grupa de muschi, astfel iti poti lucra intreg corpul simultan. Incepem cu exercitii simple, apoi mai complexe si incheiem cu 3 minute de masaj de relaxare. Fiecare antrenament este efectuat impreuna cu un antrenor personal.

Antrenorii nostri sunt si kinetoterapeuti, asadar, esti pe maini sigure!

La centrele Pure Shapes ai la dispozitie dus, prosoape si produse de ingrijire personala, astfel incat nu esti nevoit sa cari nimic cu tine.

Antrenamentele XBody si interactiunea cu echipa de antrenori si terapeuti sunt in armonie cu principiile Pure Shapes prin care urmarim sa oferim o calitate cat mai inalta a serviciilor si o experienta premium fiecarui client.

Personalul nostru este instruit si calificat iar programele de antrenament prin electrostimulare musculara XBody, sunt personalizate in functie de obiectivele si situatia fiecarui client.

Si cum nici un tip de efort fizic nu face minuni de unul singur, recomandam si un regim de alimentatie echilibrat.

Insa, cel mai bine stabilim toate aceste detalii impreuna, la centrele noastre.

Te asteptam cu drag!

Pentru antrenamentul EMS, se recomanda utilizarea aparatului sub indrumarea terapeutului

La Pure Shapes antrenamentul fitness EMS se desfasoara doar sub indrumarea antrenorului personal pentru a evita: suprasolicitarea musculara, transmiterea unor afectiuni cutanate, infarct miocardic, soc.

Disclaimer: *Rezultatele sunt diferite pentru fiecare persoana in parte. Acestea difera in functie de organismul fiecaruia si de felul in care, fiecare, isi petrece timpul in afara antrenamentelor.

Antrenamentele fitness EMS nu sunt recomandate pentru persoane cu stimulator cardiac sau alt dispozitiv electronic in organism, femei insarcinate, persoane care sufera de boli cardiace grave, persoane care sufera de tulburari psihice grave, varice in stadiu foarte avansat, epilepsie, tumori osoase, osteoporoza, insuficienta renala.

“ The fight is won or lost far away from witnesses – behind the lines, in the gym, and out there on the road, long before I dance under those lights. ”

MUHAMMAD ALI

Primesti 40% reducere la prima sedinta daca te abonezi la Newsletter