mobile logo

**Regulament Program de Recomandare Pure Shapes**

Bine ați venit la Programul de Recomandare Pure Shapes! Acest regulament este conceput pentru a asigura o experiență echitabilă și plăcută pentru toți participanții. Prin participarea la acest program, vă angajați să respectați și să urmați aceste reguli.

**1. Eligibilitate:**
– Participanții trebuie să fie membri înregistrați ai Pure Shapes.
– Persoanele recomandate nu trebuie să fie sau să fi fost membri Pure Shapes în trecut.

**2. Cum funcționează programul:**
– Participanții vor recomanda prietenilor și cunoștințelor să devină membri Pure Shapes.

– Recomandarea se face din aplicația mobilă Pure Shapes, accesând butonul din stânga sus, numit “Câștigă ședințe prin recomandare”.

– Pentru fiecare recomandare validă, participantul primește 2 ședinte XBody GRATUIT.
– Beneficiile se acordă pentru fiecare recomandare care îndeplinește condițiile de eligibilitate.

**3. Recomandări valabile:**
– O recomandare este considerată validă doar dacă persoana recomandată devine membru activ Pure Shapes și achiziționează un abonament în aplicația Pure Shapes.

**4. Beneficiile participanților:**
– Beneficiile acordate participanților vor fi specificate în mod clar și se acordă pentru fiecare recomandare validă.
– Beneficiile pot varia în funcție de numărul de recomandări valide și pot include, dar nu se limitează la, ședințe de antrenament gratuite sau reduceri la abonamentele existente.

**5. Utilizarea corectă a numelui Pure Shapes:**
– Participanții nu au voie să utilizeze numele sau logo-ul Pure Shapes în nicio formă de publicitate falsă sau înșelătoare.
– Orice formă de utilizare abuzivă a numelui Pure Shapes va duce la eliminarea imediată din program.

**6. Durata și modificările regulamentului:**
– Acest regulament intră în vigoare începând cu data lansării programului și rămâne valabil până la modificări ulterioare.
– Pure Shapes își rezervă dreptul de a modifica regulamentul în orice moment, iar participanții vor fi notificați cu privire la orice schimbare semnificativă.

**7. Decizii finale:**
– Orice decizie legată de interpretarea sau aplicarea acestui regulament este la discreția exclusivă a Pure Shapes și nu va putea fi contestată.

Prin participarea la Programul de Recomandare Pure Shapes, sunteți de acord cu toate prevederile acestui regulament. Vă mulțumim pentru implicarea dumneavoastră și vă urăm mult succes în recomandarea antrenamentelor XBody!