REZULTATELE ANTRENAMENTELOR XBODY

alexandru xbody rezults

Alexandru

O experienta reusita, care mi-a readus dorinta de a-mi remodela corpul si de a scapa de surplusul de grasime. Un mare plus pentru echipa(cele 2 fete) care au fost extrem de Citeste mai mult …primitoare si profesioniste. Mi-a placut salonul pentru ca era curat si ca avea tot ce trebuia(mai putin un cantar de masurare a body fat-ului). M-am simtit excelent cand mi-am pus sesiunea de dimineata(8:40), a fost o zi reusita din toate punctele de vedere, deci recomand acest time frame.
Alexandru Bontu

flavia rezultate xbody

Flavia

Salut, am rămas cu o impresie placuta dupa aceasta experienta cu XBody. Initial am fost reticenta dar am incercat din lipsa de timp de a merge la o sala normala de sport, dar Citeste mai mult …simteam cu disperare nevoia de a face miscare dupa nasterea baietelului. Astfel ca acest tip de antrenament mi-a oferit exact ce am avut nevoie, 20 de minute de sport, tonifiere, atmosfera placuta, personal simpatic si amabil, echipament de sport, apa , sfaturi legate de nutritie.Ca si concluzie, in urma abonamentului efectuat m-am simtit din nou frumoasa in costum de baie si in calitate de tanara mamica.
Flavia

Este prima data cand auzi de antrenament XBody? Ti-am pregatit o sedinta de proba XBody la doar 9 Euro pentru a te convinge de eficacitatea tehnologiei EMS.

 Ti-am starnit curiozitatea pentru experienta Pure Shapes?

Pentru asta, ti-am pregatit si tie un antrenament XBody de proba, la acest pret promotional!

Primesti 50% reducere la prima sedinta daca te abonezi la Newsletter