mobile logo


featured image

Abdomen plat cu ajutorul antrenamentului XBody

posted on 23 June 2019 /

Abdomen plat  cu antrenament XBody. Te simti in stare pentru provocarea PureShapes?

Un abdomen plat si tonifiat se poate obtine prin exercitii pentru abdomen, antrenamente de fitness intense, cardio, aerobic sau alte exercitii fizice executate corect si in mod constant.

O alternativa a acestor programe epuizante, insa cu mult mai eficienta poate fi combinarea antrenamentului de de fitness  cu antrenamentul de electrostimulare.

Pentru inceput, sa definim in cateva cuvinte cauzele care determina aparitia grasimii inestetice de pe abdomen. Grasimea abdominala reprezinta cu siguranta una dintre cele mai mari riscuri asupra sanatatii organismului. Pe langa tesutul adipos vizibil, grasimea viscerala este asociata cu problemele de inima precum si diabetul de tip 2.

Tipuri multiple de grasimi hidrogenate le regasim si in alimente pe care le consumam zilnic, uneori in exces, cum ar fi: diversele produse de patiserie, prajituri, produsele fast-food, prajeli, margarina etc. Toate aceste produse au efecte extrem de nocive asupra sanatatii noastre .

Alegem sa mergem la fitness sau aerobic pentru a scapa de grasimea din jurul abdomenului insa nu este suficient. Prin clasicele „abdomene” nu facem altceva decat sa intarim masa musculara, stagnand eliminarea tesutului adipos.

Antrenorii acreditati XBody ai studioului Pure Shapes au posibilitatea de a va evalua conditia fizica iar in functie de obiectivele dorite va vor alcatui programe personalizate astfel incat metodele de slabire sa fie cat mai eficiente si vizibile.

Te asteptam si pe tine pentru a incepe programul pentru un abdomen plat cu ajutorul antrenamentului XBody.

Share
Tagged With
Suna acum !
Lasa mesaj !