mobile logo


featured image

Exercitii pentru picioare

posted on 23 June 2019 /

In acest articol va vom oferi exemple de exercitii pentru picioare, pe care le puteti practica corect, cu un antrenor personal la studio Xbody  Pure Shapes.

Stiati ca cea mai mare masa musculara a organismului o reprezinta structura picioarelor, alcatuita din fesieri, coapse si gambe?

Aceasta este si explicatia faptului ca antrenamentul dedicat acestor muschi trebuie sa fie format din exercitii complexe si personalizate tinandu-se cont de cele mai imporante aspecte ale fiecarei persoane precum: varsta, inaltime, greutate. Toate acestea, trebuie sa fie in armonie pentru ca picioarele sa fie remodelate, ajungand ulterior la forma corect tonifiata.

Exemple de exercitii pentru picioare:

  • Genuflexiunile cu gantere: reprezinta exercitiile esentiale pentru antrenamentul picioarelor. Pentru rezultate garantate recomandam repetarea seriilor de minim 10 ori pe saptamana. Mentinerea si controlarea corecta a posturii constituie partea cea mai importanta a exercitiilor in vederea obtinerii tonusului dorit.
  • Fandarile: un exercitiu complex care lucreaza mai multe grupe musculare in acelasi timp cum ar fi fesieru, cvadricepsul si bicepsul femural, abductorul, vast lateral si median etc. Acest exercitiu este recomandat si in lucrarea abdomenului.
  • Exercitiile pentru musculatura fesiera (muschii glutei). Aceasta este grupa de muschi care ajuta la mentinerea corecta a zonei terminale a coloanei vertebrale si anume, zona sacrala si a bazinului.
Share
Tagged With
Suna acum !
Lasa mesaj !