mobile logo

Remodelare Corporala

Remodelare corporala

Promisiunea noastra: sa te scapam de kilogramele sau de centimetri adunati in plus pentru de un stil viata mai sanatos!

Inscrie-te astazi si ai 60% REDUCERE pentru o sedinta XBody de proba, cu pret redus de la 100 ron la 39,99 ron!

Inscrie-te ACUM pentru remodelare corporala, iar unul dintre colegii nostri te va contacta in cel mai scurt timp, in vederea programarii.

* Doar 20 de locuri disponibile


  Nu stii daca XBody te poate ajuta? Iata 3 motive pentru care ar trebui sa apelezi la antrenamentele de remodelare corporala:

  • Electrostimularea corporala este studiata de peste 40 de ani in care deja s-au demonstrat numeroase beneficii ale acestui proces asupra corpului uman. Mai mult decat atat, tehnologia EMS este folosita in multe alte domenii, precum recuperarea medicala si sport. Sportivii de performanta pot apela la EMS pentru imbunatatiri la nivelul fizicului, iar medicii fizioterapeuti pot recomanda EMS pentru recuperarea muschilor in urma afectiunilor sau ranilor;
  • Aceste aparate de remodelare corporala te pot ajuta in foarte multe feluri, de la tonifierea corpului pana la eliminarea stratului de grasime, imbunatatirea masei musculare si a rezistentei acesteia, adresarea posturii incorecte, redefinirea coapselor, reducerea nivelului de celulita, dezvoltarea muschilor si miscarilor aferente, re-echilibrarea arhitecturii musculare si nu numai;
  • Nu in ultimul rand, sesiunile de remodelare corporala sunt realizate in mod personalizat – mai exact, fiecare antrenament va fi concept conform anatomiei, dar mai ales rezultatelor pe care doresti sa le obtii. Vei lucra alaturi de un antrenor personal care iti va spune ce si cum la capitolul electrostimulare corporala si antrenamente XBody realizate in mod eficient.

  Acestea sunt doar 3 dintre motivele pentru care ar trebui sa incerci antrenamentele cu aparate de remodelare corporala chiar astazi! Nu mai sta pe ganduri si beneficiaza de reducerea de 70% la prima sedinta acum!

  Nehotarat? Vezi si parerea celor care au incercat deja antrenamentele Pure Shapes

  Nu te-am convins inca? Vezi in clipul de mai jos si mai multe recenzii !

  ESTI PREGATIT PENTRU SCHIMBARE?

  Suntem aici sa te ajutam. Alege sedinta de proba si convinge-te cu ochii tai!

  Pure Shapes UniriiBulevardul Unirii, Nr. 57, Bl. E4, Sc. 4, Etj. 1, Ap. 92, interfon 092, Sector 3, Bucuresti

  Vezi pozele locației

  Pure Shapes Baba NovacStrada Baba Novac, Nr. 9 i, Etj. 1, Camera 1, Sector 3, Bucuresti

  Vezi pozele locației

  Pure Shapes BerceniSos. Olteniței, nr. 172-178, bl. 13, parter, ap. 3 , interfon 3, sector 4, Bucuresti

  Vezi pozele locației

  Daca iti doresti o metoda de slabire eficienta, tonifierea musculara a picioarelor, bratelor, feselor, un abdomen plat, sau tratarea durerilor de spate, fie vrei doar sa incerci cat de intens este un antrenament EMS XBody, la Pure Shapes, ti-am pregatit o sedinta de remodelare corporala de proba redusa cu 60%, de la 100 ron la 39,99 ron, prin care te convingi de toate beneficiile noii tehnologii.


   Disclaimer: *Rezultatele sunt diferite pentru fiecare persoana in parte. Acestea difera in functie de organismul fiecaruia si de felul in care, fiecare, isi petrece timpul in afara antrenamentelor.