mobile logo

Slabeste eficient cu antrenamentele XBody si noul serviciu de consiliere nutritionala!

slăbire, tonifiere, tratarea durerilor de spate

Consiliere nutritionalaSlabeste eficient

Rezultatele reale si de lunga durata se obtin doar prin imbinarea exercitiilor fizice si a unui plan nutritional aplicat nevoilor tale.

Foarte multe persoane au nevoie de indrumare pentru realizarea unui plan alimentar corect prin combinarea eficienta a alimentelor astfel incat sa obtina un maxim de rezultate. La fel de multe persoane se autosaboteaza atunci cand vine vorba de mancare, chiar daca merg la sala.

Tocmai de aceea, am lansat serviciul de plan alimentar personalizat care va aduce un boost rezultatelor pe care le poti obtine printr-un program eficient de consiliere nutritionala.

Este ideal pentru cei care isi doresc sa slabeasca si sa aiba un tonus muscular mai bun atat cu ajutorul exercitiilor fizice, dar si a unui plan alimentar cu rezultate garantate!

Educatia si dezvoltarea continua sunt elemente esentiale pentru o evolutie frumoasa si pe termen lung. Este important de inteles ca un corp sanatos si frumos nu se poate obtine peste noapte si este nevoie de implicare, organizare si motivatie.

Daca esti gata sa faci schimbari in viata ta sau vrei sa afli mai multe despre programul nostru de nutritie, hai sa ne vedem intr-una dintre locatiile Pure Shapes! Vom fi foarte incantati sa te ajutam si sa te sustinem pana la destinatia ta finala.

Programul este destinat tuturor membrilor Pure Shapes care opteaza pentru acest serviciu. Pretul este separat de cel al abonamentului.

Vezi aici lista abonamentelor noastre. Unele au sedinte cadou