mobile logo


featured image

Slabeste eficient cu abonamentele XBody si noul serviciu de consiliere nutritionala!

posted on 2 July 2019 /

CONSILIERE NUTRITIONALA

Rezultatele reale si de lunga durata se obtin doar prin imbinarea exercitiilor fizice si a unui plan nutritional aplicat nevoilor tale.

Foarte multe persoane au nevoie de indrumare pentru realizarea unui plan alimentar corect prin combinarea eficienta a alimentelor astfel incat sa obtina un maxim de rezultate. La fel de multe persoane se autosaboteaza atunci cand vine vorba de mancare, chiar daca merg la sala.\

Tocmai de aceea, incepand din luna mai, am lansat un parteneriat cu un psiholog si consilier nutritional care va aduce un boost rezultatelor pe care le poti obtine printr-un program eficient de consiliere nutritionala.

Este ideal pentru cei care isi doresc sa slabeasca si sa aiba un tonus muscular mai bun atat cu ajutorul exercitiilor fizice, dar si a unui plan alimentar cu rezultate garantate!

 

Iata cum te poate ajuta Monica Urdea, psiholog si consilier nutritional.

Psiholog Consilier Nutritional 300x300, XBody Bucuresti | PureShapes

“M-am alaturat echipei Pure Shapes cu dorinta de a te ajuta sa ajungi cat mai usor la obiectivul pe care ti l-ai propus.

Daca doresti sa slabesti sau medicul ti-a recomandat sa schimbi dieta pentru a controla o anumita problema de sanatate sau doar vrei sa inveti ce inseamna a manca sanatos, eu sunt aici si te pot ajuta.

Programul meu de consiliere nutritionala si dezvoltare personala nu este doar un program de slabit. Iti ofer o abordare completa care integreaza aspecte medicale, nutritionale si modificari de comportament absolut necesare schimbarii de care ai nevoie.

Te voi invata pas cu pas cum sa-ti “asculti” corpul si sa intelegi exact care ii sunt necesitatile, cum sa-ti alegi alimentele, cum si cand sa mananci, care sunt schimbarile pe care e indicat sa le mentii toata viata.

Frustrarile sau alimentele interzise nu au loc in programul propus de mine, dar vei intelege de ce este necesar sa eviti anumite combinatii sau este indicat sa nu faci excese.

 

Vom construi impreuna un meniu personalizat care se bazeaza pe starea ta de sanatate, pe nevoile si micile tale placeri si care sa corespunda programului tau zilnic.

Fiecare sedinta va fi doar in beneficiul sanatatii tale si a starii tale de bine. Vom evalua rezultatele obtinute si vom adauga de fiecare data alimente noi la dieta zilnica.

Iti voi oferi sprijinul si cunostintele de care dispun si cu siguranta pana la finalul programului vei deveni propriul tau nutritionist.

Educatia si dezvoltarea continua sunt elemente esentiale pentru o evolutie frumoasa si pe termen lung. Am ales acest domeniu pentru ca si eu m-am confruntat in trecut cu probleme de greutate si am inteles ca un corp sanatos si frumos nu se poate obtine peste noapte si este nevoie de implicare, organizare si motivatie.

Daca esti gata sa faci schimbari in viata ta sau vrei sa afli mai multe despre programul meu de nutritie si dezvoltare personala, hai sa ne vedem la unul din saloanele Pure Shapes! Voi fi foarte incantata sa te ajut si sa te sustin pana la destinatia ta finala.”

Programul este destinat tuturor membrilor Pure Shapes care opteaza pentru acest serviciu. Pretul este separat de cel al abonamentului.

Vezi aici lista abonamentelor noastre. Unele au sedinte cadou

Share
Tagged With
Suna acum !
Lasa mesaj !